ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ 99x99 cm

  1. Αρχική
  2. ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  3. ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ 99x99 cm
Καθρέπτες - ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ 99x99 cm ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  • Κωδικός Προϊόντος: 16015
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες
  • 161,20€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 130,00€

Καθρέπτες

Οι σιδερένιοι καθρέφτες είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για ανακαίνιση και διακόσμηση, καθώς προσδίδουν μια μοναδική βινταζ αισθητική στο χώρο. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε σε διάφορους χώρους του σπιτιού, όπως το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι.

Μια ιδέα είναι να τοποθετήσετε έναν μεγάλο σιδερένιο καθρέφτη πάνω από ένα έπιπλο στο μπάνιο. Αυτό θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο χώρο, ενώ θα προσφέρει και πρακτική χρήση για το πρωινό ή το βραδινό ντύσιμο.

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γκαλερί καθρεφτών στο σαλόνι σας, τοποθετώντας διάφορα σιδερένια καθρέφτια σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα στον τοίχο. Αυτό θα προσθέσει μια εντυπωσιακή και μοντέρνα πινελιά στον χώρο σας.

Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ρετρό ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο σας τοποθετώντας έναν σιδερένιο καθρέφτη με σκουρόχρωμο πλαίσιο και αναγλυφούς σχεδιασμό. Αυτό θα προσθέσει έναν σπιτικό και ζεστό χαρακτήρα στο χώρο σας.

Συνοψίζοντας, οι σιδερένιοι καθρέφτες αποτελούν μια όμορφη και πρωτότυπη επιλογή για την ανακαίνιση και διακόσμηση του σπιτιού σας. Ανακαλύψτε την ποικιλία σχεδίων και στυλ που υπάρχουν στην αγορά και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας γούστο και στην αισθητική του χώρου σας.

6944520321 Καλέστε μας για τηλεφωνκές παραγγελίες
ΕΙΣΤΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ; Παρακαλώ συνδεθείτε στο site μας

Ετικέτες: Καθρέπτες, ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ, ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ, 99x99, ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ